Din data.
Ditt val.
Pickoble använder informationen du själv väljer att spara för att göra produktupptäckten mer personlig. Här förklarar vi vad som lagras i den nuvarande versionen och vad du kan styra över.
Kom igång utan konto
Du kan söka, spara favoriter och bygga en storleks- och smakprofil utan konto. Den finns då bara i den här webbläsaren och synkas inte mellan enheter.
Med konto
När du skapar ett konto kan din profil (storlekar, passform, material, färger, stil, budget, referensplagg och dolda eller gillade produkter), dina favoriter och sparade konversationer följa med mellan enheter. Din e-post används för inloggning. Åtkomsten är begränsad så att varje inloggad kund bara når sin egen shoppingprofil och sina egna samtal.
Varför vi sparar det
Storlekar, önskemål och konversationer hjälper Pickoble att förstå vad som kan passa dig och komma ihåg vad ni redan har pratat om. Du kan använda den grundläggande shoppingupplevelsen utan att fylla i alla profilfält.
Inspirationsbilder
Din uppladdade bild stannar i flikens minne. Pickoble skickar den inte till bildanalys och sparar den inte permanent. När fliken stängs rensas bilden.
Du har kontrollen
Du kan ändra eller radera din profil, ta bort favoriter och konversationer eller radera ditt kundkonto och dess data från profil- och kontosidorna. Butiks- och administratörskonton kräver hjälp eftersom de kan vara kopplade till företagsuppgifter.
Butiker och tekniska tjänster
När du öppnar en butikslänk kommer du till en separat webbplats med egen integritetsinformation. Butiken hanterar köp och betalning. Tjänster som driver Pickoble kan hantera tekniska anropsloggar som behövs för att driva och skydda tjänsten.